Oby dużą część z Popmartu , może w podróży samolotem nad kanionem przypomni sobie jaką płytę kiedyś nagrali
To akurat dobrze pamięta. Gdyby było inaczej, to zespół nie nagrałby nowych wersji utworów na składankę the best of.
Napisano 17 czerwca 2015 - 10:09
To fragment filmu "Entropia" z 1999r. w reżyserii doskonale znanego jutufanom Phila Joanau. Jest to film fabularny, a członkowie U2 grają samych siebie. Ja uwielbiam ten film
Z opisu dystrybutora filmu:
Jake Walsh jest dobrze zapowiadającym się reżyserem. Wybił się realizując teledyski zespołu U2. Teraz przygotowuje się do realizacji debiutu filmowego. Nie tak jednak wyobrażał sobie zawód reżysera – zamiast swobodnie snuć artystyczne wizje musi użerać się z producentami, dla których dobry film powinien zawierać przede wszystkim seks & przemoc! Jak zdobyć szczyt w Hollywood nie zaprzedając się do końca komercji? Jak zdobyć miłość przypadkowo spotkanej dziewczyny? Jake spróbuje znaleźć odpowiedź na te pytania. (opis dystrybutora)
Napisano 17 czerwca 2015 - 22:35
Napisano 29 lutego 2016 - 00:09
Czegoś szukałem, coś sprawdzałem i ostatecznie trafiłem na artykuł o Joshua Tree Tour na wiki.
Możecie mi powiedzieć, w oparciu o ww., gdzie U2 występowali 18 i 19 czerwca 1987 roku?
Napisano 04 września 2016 - 12:03
gdzie U2 występowali 18 i 19 czerwca 1987 roku?
Dokładnie jak pisze, @Jacob, nie grali nigdzie, trzeba uważać na treści zawarte w internecie, często panuje dezinformacja...
Jeśli nie wiesz o czym pisać i rozmawiać z dziewczyną to cienki z Ciebie bolek!
Napisano 22 września 2016 - 18:56
2) Która z piosenek była inspirowana książką William Goldinga "Lord Of The Flies"?
'Shadows and Tall Trees' - taki tytuł ma też jeden z rozdziałów tej książki.
Napisano 22 września 2016 - 19:43
'Shadows and Tall Trees' - taki tytuł ma też jeden z rozdziałów tej książki.
Napisano 22 września 2016 - 19:52
Bo ktoś, kto się nie zna, układał te pytania To jest jedyna dobra odpowiedź, serio Z nazwą zespołu też chyba źle podają?
Napisano 13 lutego 2017 - 14:32
to czterominutowe intro nawet nie brzmi jakby "wyszło" od U2. Nie ma możliwości żeby to nie była fanowska przeróbka. A tak btw, to totalnie nie pasuje ten mashup
Napisano 21 marca 2017 - 00:02
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych