A, to przepraszam.Szukałem, czytałem; ale chciałem też zasięgnąć opinii forumowiczów, którzy może wiedzą więcej na ten temat (konkretnie o płyty U2).
Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Started by
Irish
, sty 21 2007 20:09
1253 replies to this topic
Posted 06 lipca 2008 - 08:36
Kiedyś było coś takiego, co się nazywało Zooradio, które działało jako jeden z kanałów radiowych utworzonych przez Virgin Entertainment Group. I z tego co pamiętam tam poza U2 można było usłyszeć ulubione kawałki członków zespołu, producentów... Był nawet ładny spis. Niestety nie było to aktualizowane. Podałbym link ale widzę, że nie ma już nic pod adresem, który mam. Musieli to zlikwidować.
Z wykonawców których pamiętam: Doves, No Doubt, David Bowie, Andy WK, Leftfield, B-52's.
Z wykonawców których pamiętam: Doves, No Doubt, David Bowie, Andy WK, Leftfield, B-52's.
Posted 06 lipca 2008 - 09:36
A ja mam pytanie z innej beczki całkiem Czy wiecie może czego lubi słuchać Bonias i spółka ? Chodzi mi o wykonawców.
Radiohead, Bono kilka razy o nich wspominał, w czerwcu był na ich koncercie w Dublinie, czytałem także w książce o Radiohead że Edge uwielbia Kid A. Poza tym jeszcze REM, Led Zeppelin, Elvis Presley i mnóstwo innych...
Posted 10 lipca 2008 - 18:52
Nie wiem za bardzo gdzie o to prosić, no ale niech będzie, że tu: czy ma ktoś może tekst snippetu z WOWY, który m.in. pojawił się na filmie R&H? Zwie się to bodajże "The Star-Spangled Banner" Wydaje mi się, że gdzieś już ktoś o to pytał, ale pilnie potrzebuję i nie bardzo chce mi się przeglądać wszystkie możliwe tematy Będę wdzięczna
O.K. Edge, play the blues!
Posted 10 lipca 2008 - 19:07
Jak dla mnie to to się zwało "shine like stars"
W każdym bądz razie: Tu WOWY z R&H z tekstem
A u2gigs.com pokazuje to:
Yeah, we'll shine like stars in the summer night
We'll shine like stars in the winter night
One heart, one hope, one love
With or without you ...
bądz to...
We'll shine like stars in the summertime
We'll shine like stars in the silver light
We'll shine like stars and it'll be alright
W każdym bądz razie: Tu WOWY z R&H z tekstem
A u2gigs.com pokazuje to:
Yeah, we'll shine like stars in the summer night
We'll shine like stars in the winter night
One heart, one hope, one love
With or without you ...
bądz to...
We'll shine like stars in the summertime
We'll shine like stars in the silver light
We'll shine like stars and it'll be alright
Posted 11 lipca 2008 - 10:36
Depe wypisał kiedyś wszystkie subscriberskie wydawnictwa. A Zoo TV z Sydney już było wśród nich.
#519 Guest_depe_*
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users