Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 27 stycznia 2008 - 18:12
Ostatnio na zajeciach angielskiego, ktore prowadze puscilam ten filmik i oprocz calej prostej tresci, jedna scena jest dla mnie jednak malo zrozumiala:
mianowicie w 4:53 minucie glowna bohaterka mowi Bono, ze dowiedziala sie czegos z Halo Magazine. Mi to brzmi na cos z "wedding ring" ale tylko brzmi ... wiec o co chodzi?
Moze ktos pomoze?
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 27 stycznia 2008 - 18:55
Napisano 31 stycznia 2008 - 16:21
Znacie moze jeszcze jakies takie przypadki kiedy Bono wykonywal jakaś piosenke "gościnnie"
http://www.u2wandere...disco/bono.html
Napisano 07 lutego 2008 - 10:09
ciuch ciuch!
Napisano 07 lutego 2008 - 21:17
Napisano 11 lutego 2008 - 20:50
Mam pytanie odnosnie ilosci scen podczas 4 ostatnich tras - czy jest to kilka scen czy jedna szybko przenoszona?
a także czy istnieje jakieś wykonanie live Acrobata?
ciuch ciuch!
#358 Guest_Mrówa_*
Napisano 11 lutego 2008 - 21:03
2.-Jeśli chodzi o ET to mieli 2 sceny, jedna na koncerty w plenerze i wieksze hale (ta z takim jakby bardziej kanciastym serduchem) i tą mniejsza ze zwykłym sercem.
-VT były również 2 rózne, ale po pare 'sztuk'. bo inaczej bylby kłopot z transportem i byłyby długie przerwy miedzy koncertami. Oczywiscie była ta scena zamkieta na hale, i otwarta na stadiony. Pare razy jak grano na mniejszych stadionach scenę i wybieg troche zmienjszano, np. na ostatnim koncercie VT, co zdaje sie Wiercioch opisywał kiedyś.
- Jeśli chodzi o popmart i zootv to te sceny były chyba takie same na kazda okazje ale tak samo jw. było pare takich scen. Przynajmniej tak mi sie wydaje ;-)
pozdro
Napisano 11 lutego 2008 - 21:09
ciuch ciuch!
Napisano 11 lutego 2008 - 22:02
Kolega albo nie czytał propagandy albo niedokładnie2. zagrano tylko raz acrobata na probie dzwieku, nigdy wiecej (niestety)
2.-Jeśli chodzi o ET to mieli 2 sceny, jedna na koncerty w plenerze i wieksze hale (ta z takim jakby bardziej kanciastym serduchem) i tą mniejsza ze zwykłym sercem.
-VT były również 2 rózne, ale po pare 'sztuk'. bo inaczej bylby kłopot z transportem i byłyby długie przerwy miedzy koncertami. Oczywiscie była ta scena zamkieta na hale, i otwarta na stadiony. Pare razy jak grano na mniejszych stadionach scenę i wybieg troche zmienjszano, np. na ostatnim koncercie VT, co zdaje sie Wiercioch opisywał kiedyś.
- Jeśli chodzi o popmart i zootv to te sceny były chyba takie same na kazda okazje ale tak samo jw. było pare takich scen. Przynajmniej tak mi sie wydaje ;-)
pozdro
Willie Williams w swoich wspomnieniach mówił o scenie na zootv,że na początku był projekt nieco skromniejszy,potem gdy doszły nowe pomysły ulepszono go,była także inna wersja sceny na koncertach w halach i inna wersja stadionowa.
Czy mógłby Kolega rozwinąć myśl? też mnie to zaciekawiło...prosiłbym o takie wytłumaczenie na chłopski rozumDVD Shrink
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych