Kawałek 'na dziś'..
Started by
Guest_depe_*
, lip 06 2008 01:26
7439 replies to this topic
Napisano 02 marca 2010 - 13:22
Lubię ten kawałek
#3006 Guest_piotrek85_*
Napisano 02 marca 2010 - 15:37
Fisz - Na Wylot uwielbiam sample w tym kawałku! Ktoś wie skąd one pochodzą?
Napisano 02 marca 2010 - 22:47
http://www.youtube.c...h?v=3u34nDQ4cHU Paktofonika - 'Le sie zmahauem
w sumie zawsze się skupiałam na pierwszej płycie pkf, 'archiwum kinematografii' przesłuchałam zaledwie parę razy, a przecież też daje radę.
mam jeszcze jedną piosenkę na dziś, ale nie ma na jutjubie, no trudno;p
w sumie zawsze się skupiałam na pierwszej płycie pkf, 'archiwum kinematografii' przesłuchałam zaledwie parę razy, a przecież też daje radę.
mam jeszcze jedną piosenkę na dziś, ale nie ma na jutjubie, no trudno;p
Napisano 02 marca 2010 - 23:49
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 03 marca 2010 - 11:23
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."
Napisano 03 marca 2010 - 19:13
#3015 Guest_piotrek85_*
Napisano 04 marca 2010 - 01:42
Lisa Hannigan - Keep It All Trochę takie muzyczne ciepłe kluchy ale mi to nie przeszkadza. Lubię takie specjały. Jak komuś spodoba się ten kawałek to niech śmiało sięga po całą płytę Sea Sew. U mnie zatrybiło już przy pierwszym przesłuchaniu a takie coś zdarza się u mnie niezbyt często.
Napisano 04 marca 2010 - 02:03
O, to jest ex Damien'a Rice'a niejakiego, ja ją znam głównie z tego.
Płytowo jak płytowo u niego, ale w sesji w Abbey Road Studios naprawdę na mnie zrobiła mocne wrażenie, np. w takim 9 Crimes.
W ogóle ten kawałek w tej konkretnej wersji to jest niesamowitość, ciary się zdarzały, a pod wpływem to i inne reakcje.
Nie wiedziałem, że solo też działa, będę musiał nadrobić
edit: no bo mi sreenagers'i przypomnieli że kocham pewien album, dając go na 13te miejsce w top 100 dekady (i bardzo słusznie) a z niego jest taka piosenka, Jesus Etc. i w sumie już pewnie ze dwa razy ją wrzucałem w ten wąt i mógłbym inną z tego albumu, no ale, cholera, przecież to jest totalne mistrzostwo świata. nie waham się rzucić dziesiątką na dziesięć, a właściwie, tak czysto emocjonalnie, to i czasem przekracza ten pułap.
Płytowo jak płytowo u niego, ale w sesji w Abbey Road Studios naprawdę na mnie zrobiła mocne wrażenie, np. w takim 9 Crimes.
W ogóle ten kawałek w tej konkretnej wersji to jest niesamowitość, ciary się zdarzały, a pod wpływem to i inne reakcje.
Nie wiedziałem, że solo też działa, będę musiał nadrobić
edit: no bo mi sreenagers'i przypomnieli że kocham pewien album, dając go na 13te miejsce w top 100 dekady (i bardzo słusznie) a z niego jest taka piosenka, Jesus Etc. i w sumie już pewnie ze dwa razy ją wrzucałem w ten wąt i mógłbym inną z tego albumu, no ale, cholera, przecież to jest totalne mistrzostwo świata. nie waham się rzucić dziesiątką na dziesięć, a właściwie, tak czysto emocjonalnie, to i czasem przekracza ten pułap.
Użytkownik acr edytował ten post 04 marca 2010 - 02:27
#3017 Guest_piotrek85_*
Napisano 04 marca 2010 - 13:38
Dziś mija trzecia rocznica śmierci Tadeusza Nalepy i byłby wstyd nie przypomnieć czegoś z jego twórczości.
Kiedy byłem małym chłopcem
Kiedy byłem małym chłopcem
Napisano 04 marca 2010 - 23:36
http://www.youtube.c...h?v=HoWCExjp-UA
W sumie miałam to już dawno temu zapodać, ale wiadomo jak jest...
Kiedyś ten zespól będzie sławny.
W sumie miałam to już dawno temu zapodać, ale wiadomo jak jest...
Kiedyś ten zespól będzie sławny.
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych