Kawałek 'na dziś'..
#2964 Guest_piotrek85_*
Posted 21 lutego 2010 - 23:40
Start with one step.
However small,
The first step is hardest of all.
Once you get your gate,
You'll be walkin tall.
You said you never did,
Cause you might die trying."
Dave Matthews Band - You Might Die Trying
Posted 21 lutego 2010 - 23:47
Music can change the world, because it can change people.
#2967 Guest_piotrek85_*
Posted 23 lutego 2010 - 00:56
Posted 23 lutego 2010 - 13:01
Ale spójrzmy z innej strony. Tagi na last.fm mówią indie, indie pop, indie rock, chamber pop - sponio. Ale będę się upierał, że jest to kolejny dowód, że światowa niezal-scena zaczyna się przepraszać z, co raz śmielej mrużyć oczko do progresywnych lat 70'ych. Ten kawałek jak wczesne (no, bardzo wczesne) Genesis, jeszcze nie tak oczywiście, ale już kolejny po nim, który pewnie też gdzieś wrzucę potem (na razie nie, bo nie ma na YT a nie chce mi się zapakować na wrzutę) to już pure Yes/Electric Light Orchestra. I to działa. I fani alternatywy po raz kolejny to łykają. Tylnymi drzwiami bardzo pomału, ale skutecznie wprowadzany jest mały revival, z drugiej strony Flaming Lips i Natural Snow Buildings i coś, czyli parę kroków naprzód miast patrzenia za siebie - ej no, naprawdę możemy mieć rację
Edit: o, udało się Measure wrzucić. No sami skumajcie. Chris Squire gra tam na basie, Steve Howe na gitce a Jeff Lynne to aranżował!
Trochę naginam zasady wątku, ale w sumie, te dwa kawałki będą dziś u mnie rządzić zapewne, więc..
Edited by acr, 23 lutego 2010 - 13:32 .
#2970 Guest_Mac_*
Posted 23 lutego 2010 - 16:39
Co mnie obchodzi że w klipie jest skaczący po drzewach Pattison i że zalatuje komerchą? Podoba się a to najważniejsze.
Posted 23 lutego 2010 - 17:05
Ten kawalek chodzi za mna od wczoraj, ale co w nim jest najlepszego to FLOW, FLOW i jeszcze raz kuzwa FLOW!!! \m/
Ciekaw jestem opinii ludzi, ktorzy na codzien HH nie sluchaja. Jesli ktos przeslucha, dajcie znac!
Posted 23 lutego 2010 - 17:17
Ten kawałek jest kozak to się wie już jakiś czasPaktofonika- Powierzchnie tnące
Ten kawalek chodzi za mna od wczoraj, ale co w nim jest najlepszego to FLOW, FLOW i jeszcze raz kuzwa FLOW!!! \m/
Ciekaw jestem opinii ludzi, ktorzy na codzien HH nie sluchaja. Jesli ktos przeslucha, dajcie znac!
Posted 24 lutego 2010 - 12:50
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
#2976 Guest_piotrek85_*
Posted 24 lutego 2010 - 15:46
Cover pierwsza klasa!
A u mnie pogoda znowu się sp...artoliła, więc kawałek na dziś będzie trochę smętny The Zutons - Confusion
Posted 24 lutego 2010 - 16:32
Szwecja. Tym razem na wakacjach, na ciepłych wyspach. Skąd oni cały czas biorą takie melodie?
jj - let go.
Gites nuta.
Zwłaszcza ich album no2.
Tutaj słów kilka: http://u2forums.com/...t...st&p=141931
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users