Help, I need somebody
Posted 31 lipca 2008 - 18:44
Ej no, ale przecież wpisujesz to w google z dodatkiem +lyrics i wyskakuje od razu
nie trzeba było nawet wpisywać +lyrics
#105 Guest_Mac_*
Posted 11 sierpnia 2008 - 22:51
Trzymasz dokumenty na dysku z systemem? wielki błąd
Lepiej...
Sformatowałem wszystkie dyski.
jest DC++, soulseek, torrenty. No chyba, że komuś się nudzi i ci wrzuci.
Obecnie po formacie nie mam zadnego klienta torrent, ani nie jestem zarejestrowany nigdzie na takich stronach. To była raczej prośba jakby ktoś już miał link do tej płytki.
Posted 28 sierpnia 2008 - 13:21
Dobra jak jesteśmy przy kawałkach z radia, to ja mam prośbę potrzebuję kawałka Kleerup feat. Titiyo "Longing for lullabies" ;-) Często ostatnio leci w różnych stacjach, a babka ma tak fajny głos, że normalnie mnie powala Miałby to ktoś gdzieś? ;>
Mi też się to podoba. W dodatku clip też jest fajny - chociaż najprostszy z możliwych. Dopiero jak poszperałem trochę w necie, okazało sie, że to ta sama babka co kiedyś miała przebój "Come Along".
Ta piosenka podchodzi pod dance, ale ma w sobie coś takiego, że po wysłuchaniu cały czas siedzi w głowie. I ten motyw taki znajomy, ale nie mogę sobie przypomnieć oryginału
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 28 sierpnia 2008 - 14:56
ale TO Hurt? O kurcze, to ja też muszę i proszęMisie, nie trafił ktoś z Was przypadkiem na bootleg z koncertu Veddera, który odbył się 21 sierpnia tegoż roku? MUSZE usłyszeć jak zaśpiewał Hurt, kurwa no.
#109 Guest_Panna Anna_*
Posted 28 sierpnia 2008 - 20:14
<misie, ja mogę wklejać tego linka, czy nie mogę?>
Posted 25 września 2008 - 20:30
Poczytałem trochę w internecie o tym, zapowiada się co najmniej ciekawie, więc dołączam się do prośby!Ponawiam swoją prośbę:
Ma ktoś może album zespołu Medium 21 "Killings From The Dial" z 2003 roku? Płyta porównywana poziomem kompozycji z debiutem Coldplaya. Cholernie ciężko ją znaleźć.
jak zawsze - pozdrawiam Max.
Posted 28 września 2008 - 19:36
jakby ktoś się mógł podzielić na pw oczywiście:
Liroy - Grabarz cz1. i cz.2
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users