Help, I need somebody
Started by
acr
, lut 03 2008 20:14
987 replies to this topic
Napisano 23 lipca 2013 - 19:55
poszukuję czegoś więcej audio tego warszawskiego duetu
XX?N?XX
http://www.youtube.c...h?v=9ja8kgTnWo8
XX?N?XX
http://www.youtube.c...h?v=9ja8kgTnWo8
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 05 sierpnia 2013 - 21:18
prosiłabym też. piątkowy koncert był bardzo OKJa też chcę!
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 09 sierpnia 2013 - 09:13
Pomóżcie mi, błagam. Od wczoraj chodzi mi po głowie piosenka i nie mogę skojarzyć ani wykonawcy, ani tytułu. Na pewno rok powstania 2004-2011 (lol, wiem, że spory rozrzut). Wydaje mi się, że w tytule utworu lub w nazwie wykonawcy było słowo "Pompeii". Cały kawałek mocno nawiązywał do twórczości Floydów. Często go można było usłyszeć w Trójce.
Kojarzycie coś takiego?
Kojarzycie coś takiego?
Napisano 09 sierpnia 2013 - 09:43
Pierwsza myśl to coś Archive czy RPWL ale nie kojarzę żadnego utworu ze słowem Pompeii. Jest za to zespół Pompeii z Teksasu, wydali dwa albumy, czasowo pasują, muzycznie chyba tez. Sprawdź ich. No bo na pewno nie chodzi o hit Bastille
See through in the sunlight
Napisano 09 sierpnia 2013 - 10:11
Nie, nie to na bank nie jest Archive i RPWL. Cholera, teraz to już nawet nie jestem pewien czy to słowo Pompeii tam było ale nazwa albo tytuł kawałka ewidentnie nawiązywał do Floydów.
Pewnie szybciej bym to znalazł ale google jest zaspamowane właśnie przez Bastille .
Przypomniało mi się jeszcze, że w tym kawałku był taki fajny bridge. Jakby flet...
Pewnie szybciej bym to znalazł ale google jest zaspamowane właśnie przez Bastille .
Przypomniało mi się jeszcze, że w tym kawałku był taki fajny bridge. Jakby flet...
Napisano 09 sierpnia 2013 - 13:57
A kojarzysz może kiedy ostatnio tą piosenkę usłyszałeś? Bo można sprawdzić na liście odsłuchanych i jakoś wyhaczyć />
Napisano 09 sierpnia 2013 - 15:51
a może chodzi o The Flaming Lips? https://www.youtube....h?v=wKbJpngxzc0
Napisano 12 sierpnia 2013 - 13:38
Yoshimi... najlepsze na początek, tak myślę (i w ogóle najlepsze ). a potem At War With The Mystics i The Soft Bulletin.
Is there an order in all of this disorder
Napisano 14 sierpnia 2013 - 22:14
@Up - to koniecznie poznaj późniejsze. Może poza ostatnią, trochę to już nie to, ale Yoshimi, Mystics i Embryonic to są albumy genialne.
A ja potrzebuję prostego programu do przycinania plików .mp3, w miarę dokładnego czasowo, bez konieczności zapisywania w kosmicznych plikach i formatowania potem czymś innym znów do .mp3, anyone?
A ja potrzebuję prostego programu do przycinania plików .mp3, w miarę dokładnego czasowo, bez konieczności zapisywania w kosmicznych plikach i formatowania potem czymś innym znów do .mp3, anyone?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych