Help, I need somebody
Posted 24 września 2009 - 06:02
Coś dla miłośników radiogłowych, których jak widać w innym wątku, na forum nie brakuje
http://www.youtube.c...h?v=TYa7furgQsA
Slyszalem to juz dawno, jak dla mnie to to jest idealne.
Posted 25 września 2009 - 12:28
Czy Joe Cocer napisał/skomponował choćby jedną SWOJĄ-WŁASNĄ piosenkę ze swojego ponad 40 letniego repertuaru?
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 26 września 2009 - 15:52
e: już mam, dzięki Łukasz
e2: jednak nadal szukam
Posted 29 września 2009 - 20:12
Poszukuję audioripa z The Cure - Trilogy. To co udało mi się znaleźć niestety nie działa (część piosenek nie chce się rozpakować - błąd CRC, ponowny download nic nie dał). Czyli ogólnie berliński koncert w mp3 Oczywiście link na PW
+ coś od Fad Gadget, gdyby ktoś miał, chętnie album Under The Flag, chyba że coś innego polecacie na początek
Posted 13 października 2009 - 01:12
Posted 13 października 2009 - 18:05
Szukam wstrząsu
Przerobiłem chyba wszystkie albumy uważane za "wielkie"; w historii jak i ostatnimi czasy (kierując się czy to własnymi przypuszczeniami czy to recenzjami choćby Pitchforkowymi) i od tamtego czasu nic. Nic - znaczy nic nowego (lub starego czego nie znam) co by mnie maksymalnie zajarało.
A że jako fani U2 mamy w miarę podobne upodobania
Zarzućcie czymś co Was ostatnio powaliło.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users