Ostatnio słuchałem U2..
Posted 09 maja 2009 - 14:33
Posted 10 maja 2009 - 19:58
http://www.youtube.c...h?v=Rmnq8TdOFV4
poprostu ostatnio zakochałam się w koncertowym One Tree Hill
Posted 10 maja 2009 - 20:17
totalne zaskoczenie, z racji tego pewnie ze nie zasluchuje sie w bootlegach.
chyba czas zaczac w takim razie !!
5th Leg VT, Aus-NZ-Jap-Hawaii. Obowiązkowy prawie każdy koncert.
Za jaja ich kiedyś powieszę, że w Europie odwalili taką kaszane w porównaniu do tego, co się działo tam.
Bo tam udowodnili że się dało, że potrafili. I że też wiedzieli, że Bomba nie jest ich najlepszym dziełem ever i lepiej pograć inne i lepsze kawałki, miast większości tejże.
Posted 10 maja 2009 - 20:36
Posted 11 maja 2009 - 16:01
cholera, ja się ostatnio chorobliwie zasłuchuje w Joshua Tree i nadal uważam, że WOWY to zdecydowanie najsłabszy utwór na najlepszej płycie najlepszego zespołuWith Or Without You jest po prostu piękne, no!...
dlaczego Kite z Sydney oceniane jest jako najlepsze w historii, bo nie miałem jeszcze okazji usłyszeć? mógłby ktoś może na priva podrzucić?w Australii popelnili najlepsze Kite w historii no to widocznie musi byc tam i wiecej smaczkow
edit: dzięki Acr
Posted 11 maja 2009 - 16:29
Cactus, WOWY słabym utworem?!
Posted 11 maja 2009 - 16:33
napisałem że najsłabszym z TJT, a to i tak dużoCactus, WOWY słabym utworem?!
a tak w ogóle to mam problem z doznaniem WOWY i wątpię żeby to się kiedyś stało, naprawdę nie znajduję w tym utworze nic specjalnie porywającego
co nie znaczy, że nie jest dobry
Posted 11 maja 2009 - 16:35
PASJA, uczucie, rozpacz w głosie, błaganie: I CANT LIVE WOWY! To porywa....napisałem że najsłabszym z TJT, a to i tak dużo
a tak w ogóle to mam problem z doznaniem WOWY i wątpię żeby to się kiedyś stało, naprawdę nie znajduję w tym utworze nic specjalnie porywającego
Posted 11 maja 2009 - 17:13
Ja tu jestem specjalistą od patosu moja droga No, wespół z Acrem i Wierciochem
co prawda to prawda:P aczkolwiek ty wiedziesz prym:P no ale co do jednego się zgodze, żeby docenić WOWY trzeba być w odpowiednim stanie (zreszta co do reszty tez sie zgadzam tyle ze nieco mniej patetycznie:P)
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users