[/b]Ludzie, którzy nie mają z U2 żadnej styczności, poza One w radiu, głosowaliby dokładnie tak samo. Poza survivorem z POPa, bo był akurat nawet udany.
Myślisz że daliby Heartland na drugie? Tak źle nie jest;)
Napisano 26 lutego 2008 - 20:54
Napisano 26 lutego 2008 - 21:05
Napisano 27 lutego 2008 - 08:18
I właśnie dlatego, żebym, patrząc w wyniki survivora, nie odnosił wrażenia, że głosy były przypadkowe jak nie przymierzając... a dobra tam, dam se spokój.
Czasem, prócz odczucia, że głosujemy jak leci na to, na co wszyscy, mam jeszcze inne - że albo nie znamy dobrze płyty, albo musimy dać wygrać nagraniu, które na to "najbardziej zasługuje", z pewnych, komicznych niekiedy, względów.
Napisano 27 lutego 2008 - 15:39
Do niczego nie zmierzam. Odnoszę tylko wrażenie, że postawienie All Along The Watchtower ponad Bullet The Blue Sky (nie wspomnę już o dwóch nagraniach, o których ciągle trajkoczę), który wywala się z survivora TJT dlatego, że koncertowy jest lepszy (dla mnie studyjny jest lepszy, tak na marginesie) jest conajmniej dziwne. O Helter Skelter nawet nie chce mi już się pisać..Nie pojmuję do czego zmierzasz. Podobnie jak Corso głosuję na utwory które mi się najbardziej podobają.
Bezsensownym jest ich przepychanie do kolejnych rund tylko dlatego, że zespół kiedyś wpadł na to, że będą singlamiNie wiedzę też problemu w tym, że survivory wygrywają takie utwory jak One i AIWIY - świadczy to właśnie o ich geniuszu, bezsensownym jest wywalanie tych kawałków tylko dlatego że są najbardziej rozpoznawalne i kojarzące się z U2.
POP był ekstra, przecież mówiłemZresztą Twoje wnioski są zupełnie bezpodstawne. W survivorach obok największych hitów często liczyły się utwory nieznane szerszej publiczności, utwory niesinglowe (np. na wspomnianym Popie, Achtung Baby czy teraz przy RAH)
Napisano 27 lutego 2008 - 15:46
He, 3 zdania z którymi zgadzam się i to w 100% Chyba po raz pierwszy mamy takie samo zdaniePOP był ekstra, przecież mówiłem
Wybór singli z AB to dramat, więc nic dziwnego, że liczyły się inne.
A R&H to całościowa porażka.
Napisano 27 lutego 2008 - 16:59
O Helter Skelter nawet nie chce mi już się pisać..
Bezsensownym jest ich przepychanie do kolejnych rund tylko dlatego, że zespół kiedyś wpadł na to, że będą singlami
Nie wiem czemu, ale swego czasu prawie nikomu nie podobał się dobór nagrań na U2-18. A jakby zsumować survivory, to prawie że idealne U2-18 się uzbierało.
Napisano 28 marca 2008 - 11:51
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych