Survivor OT 8
#81 Guest_u2megafan_*
Napisano 19 stycznia 2008 - 21:22
#82 Guest_Panna Anna_*
Napisano 19 stycznia 2008 - 21:36
Zakładając, że Twój ranking to nie jest straszne kuriozum, owszem.Wskazanie Garden jest więc na obecnym etapie survivora najnaturalniejszym i najrozsądniejszym odruchem.
A po Twojej wypowiedzi nt. Release, z którą częściowo się zgadzam, najbardziej naturalnym krokiem z Twojej strony byłoby głosowanie na Release właśnie.
O ile następuje całkowita zgoda co do zdania drugiego, to z pierwszym zgodzić się nie mogę.ale moim zdaniem Pearl Jam akurat jest nieco bardziej stworzony do wymyślania rzeczy potencjalnie mocniejszych, powiedzmy takiego właśnie Even Flow. Całkiem poważnie uważam bowiem, że żaden zespół nigdy nie nagrywał rzeczy tak energetyzujących jak PJ.
Pearl Jam to zespół, który potrafi nagrać i rzeczy cholernie energetyzujące, i niesamowicie sprawdza się w pięknych balladach. Sory, ale jak dla Ciebie ten zespół to tylko iwan floły i pochodne, a black czy z innych płyt wszystkie te many i off he goesy to wypełniacze, to ja Ci powiem, że mi Cię szkoda
Napisano 19 stycznia 2008 - 22:17
Napisano 19 stycznia 2008 - 22:36
Mój ranking to absolut.Zakładając, że Twój ranking to nie jest straszne kuriozum, owszem.
Z mojej wypowiedzi nt. Release nie można tego jednoznacznie wywnioskowaćA po Twojej wypowiedzi nt. Release, z którą częściowo się zgadzam, najbardziej naturalnym krokiem z Twojej strony byłoby głosowanie na Release właśnie.
No dobra, fajne są, ładnie pięknie. Ale od ballad to ja mam U2 i Simple Minds, a drugiego zespołu od iwan flołów to nie ma i nie będzie.O ile następuje całkowita zgoda co do zdania drugiego, to z pierwszym zgodzić się nie mogę.
Pearl Jam to zespół, który potrafi nagrać i rzeczy cholernie energetyzujące, i niesamowicie sprawdza się w pięknych balladach. Sory, ale jak dla Ciebie ten zespół to tylko iwan floły i pochodne, a black czy z innych płyt wszystkie te many i off he goesy to wypełniacze, to ja Ci powiem, że mi Cię szkoda
#86 Guest_Panna Anna_*
Napisano 19 stycznia 2008 - 23:29
Ja Cię lubię, ale muszę to powiedzieć: Twój ranking to kupa g****Mój ranking to absolut.
U2 to mój zespół ledwie namber tu. Przy SM niestety - nie szczytuję. A co do tego, że drugiego zespołu od iwan flołów nie ma i nie będzie - się zgadzam w pełni. Przy czym to ostatnie nie umniejsza w żaden sposób wielkości tych ballad.No dobra, fajne są, ładnie pięknie. Ale od ballad to ja mam U2 i Simple Minds, a drugiego zespołu od iwan flołów to nie ma i nie będzie.
Napisano 20 stycznia 2008 - 11:20
Napisano 20 stycznia 2008 - 11:24
#89 Guest_Panna Anna_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 15:40
Ja bez tłumaczenia rozumiem akurat w tym przypadkuTeż lubię. Tylko to inny rodzaj energii Ale nie wytłumaczę tego za Chiny...
#91 Guest_Panna Anna_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:04
Tak to dokładnie było:
Porch - głos jeden
Black - głos jeden
Release - głosy dwa
Garden - cztery głosy, wstyd i hańba.
Pozostaje nam:
Once
Even Flow
Alive
Why Go
Black
Jeremy
-
Porch
-
-
Release
Głosujemy do tego wtorku punkt 21.00.
#92 Guest_Mrówa_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:10
Koniec rundy trzeciej. Uczestniczyło 8 osób, w tym czterech przedstawicieli Polskiego Związku Głuchych
Zdaje sie że bee tam tylko należy
Porch kurna
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:15
#94 Guest_Panna Anna_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:15
zapomniałam o tymZdaje sie że bee tam tylko należy
ale co z tego, skoro głosuje tak jak należy
#95 Guest_Mrówa_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:17
zapomniałam o tym
ale co z tego, skoro głosuje tak jak należy
no może to własnie oznacza, że nie do końca jak nalezy
#96 Guest_Panna Anna_*
Napisano 20 stycznia 2008 - 21:20
no może to własnie oznacza, że nie do końca jak nalezy
Jestem dla niej pełna podziwu, skoro mimo swojej ułomności oddała głos na ten sam utwór, co ja
Napisano 21 stycznia 2008 - 08:49
Napisano 21 stycznia 2008 - 09:56
#99 Guest_u2megafan_*
Napisano 21 stycznia 2008 - 21:00
Narazie łatwo to wszystko przebiega. Jestem ciekaw, co będzie dalej. Myślę, że mogę być pewien tego, że Jeremy będzie w trójce, co byłoby naturalne, ale czas pokaże.
#100 Guest_Panna Anna_*
Napisano 21 stycznia 2008 - 22:43
Nie rozumiem tej oczywistej oczywistości. Sory. Czemu Ten Kawałek zasługuje na pierwszą trójkę? (A znając życie, to będzie się bił z Alive o pierwsze miejsce...)Myślę, że mogę być pewien tego, że Jeremy będzie w trójce, co byłoby naturalne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych