Ogólnie o Larrym.
Started by
One_U2 - fan
, gru 15 2007 19:11
142 replies to this topic
Posted 27 kwietnia 2010 - 22:00
Może ta broda to tylko na potrzeby filmu -Mam nadzieję, bo mi się on w tej brodzie w ogóle nie podoba...
A swoją drogą- to widzę ,że chłopcy zajmują się wszystkim tylko nie nagrywaniem nowego albumuj - Larry biega z bronią po planie filmowym , Bono i Edge pojawiają sie na różnych galach w New Yorku i ponoć pracuja nad tym swoim Spidermanem a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
A swoją drogą- to widzę ,że chłopcy zajmują się wszystkim tylko nie nagrywaniem nowego albumuj - Larry biega z bronią po planie filmowym , Bono i Edge pojawiają sie na różnych galach w New Yorku i ponoć pracuja nad tym swoim Spidermanem a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
Posted 28 kwietnia 2010 - 01:29
wygląda jak Antonio Banderas ze swym dzikim zarostem!
Posted 28 kwietnia 2010 - 12:01
And the Oscar goes to...Larry Mullen jr.
Z broda czy bez- pan perkusista wyglada super.
Ale i tak wolalabym go zobaczyc za perkusja pracujacego nad nowym albumem:)
Whaaat?
Z broda czy bez- pan perkusista wyglada super.
Ale i tak wolalabym go zobaczyc za perkusja pracujacego nad nowym albumem:)
a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
Whaaat?
#54 Guest_piotrek85_*
Posted 28 kwietnia 2010 - 13:51
Larry zagrał w remake'u filmu sensacyjnego "Man On The Train" z 2002 roku. Informacja z u2-site.coś mnie przeoczyło - w jakim filmie gra Larry? bo chyba nie mówicie o tej kreskówce w której ma podkładać głos
Posted 06 sierpnia 2010 - 12:14
Wracając do Dirty Old Town w wykonaniu Larrego,pamiętam ze nieźle się uśmiałem
Chłopaki mogliby go częściej pchać do mikrofonu,na koncertach byłoby zabawnie
Chłopaki mogliby go częściej pchać do mikrofonu,na koncertach byłoby zabawnie
Reply to this topic
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users