Ogólnie o Larrym.
Started by
One_U2 - fan
, gru 15 2007 19:11
142 replies to this topic
Napisano 27 kwietnia 2010 - 22:00
Może ta broda to tylko na potrzeby filmu -Mam nadzieję, bo mi się on w tej brodzie w ogóle nie podoba...
A swoją drogą- to widzę ,że chłopcy zajmują się wszystkim tylko nie nagrywaniem nowego albumuj - Larry biega z bronią po planie filmowym , Bono i Edge pojawiają sie na różnych galach w New Yorku i ponoć pracuja nad tym swoim Spidermanem a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
A swoją drogą- to widzę ,że chłopcy zajmują się wszystkim tylko nie nagrywaniem nowego albumuj - Larry biega z bronią po planie filmowym , Bono i Edge pojawiają sie na różnych galach w New Yorku i ponoć pracuja nad tym swoim Spidermanem a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
Napisano 28 kwietnia 2010 - 01:29
wygląda jak Antonio Banderas ze swym dzikim zarostem!
Napisano 28 kwietnia 2010 - 12:01
And the Oscar goes to...Larry Mullen jr.
Z broda czy bez- pan perkusista wyglada super.
Ale i tak wolalabym go zobaczyc za perkusja pracujacego nad nowym albumem:)
Whaaat?
Z broda czy bez- pan perkusista wyglada super.
Ale i tak wolalabym go zobaczyc za perkusja pracujacego nad nowym albumem:)
a Adam zakochany i w chmurach chodzi po butikach z bielizną i kupuje swojej wybrance prezenty
Whaaat?
#54 Guest_piotrek85_*
Napisano 28 kwietnia 2010 - 13:51
Larry zagrał w remake'u filmu sensacyjnego "Man On The Train" z 2002 roku. Informacja z u2-site.coś mnie przeoczyło - w jakim filmie gra Larry? bo chyba nie mówicie o tej kreskówce w której ma podkładać głos
Napisano 06 sierpnia 2010 - 12:14
Wracając do Dirty Old Town w wykonaniu Larrego,pamiętam ze nieźle się uśmiałem
Chłopaki mogliby go częściej pchać do mikrofonu,na koncertach byłoby zabawnie
Chłopaki mogliby go częściej pchać do mikrofonu,na koncertach byłoby zabawnie
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych