Ogólnie o Larrym.
Napisano 14 sierpnia 2009 - 21:16
na zdjęciach tak. ale z bliska to chyba jednak niestety nie. młodziej wygląda Edge.Hm, jak tak zawsze patrzę na te zdjęcia całego zespołu, to Larry wygląda mi najmłodziej.
Ale i tak Larrosława kocham najbardziej
Napisano 21 sierpnia 2009 - 10:50
na zdjęciach tak. ale z bliska to chyba jednak niestety nie. młodziej wygląda Edge.
Ale i tak Larrosława kocham najbardziej
Ja Go cenię ( prócz za grę, to jeszcze za styl, manierę i styl ubierania się i za to, że wiele nas łączy). Na innym forum był test "Kim jesteś z ekipy U2 ? ), wiecie pytani i odpowiedzi, i wyszło....., że właśnim Nim.
Przyjaciele mówią mi też, że mamy podobny wygląd.
Napisano 21 sierpnia 2009 - 11:18
Wow ! Kolejny sobowtór Larrego ! Wrzuć fotę to porównamyJa Go cenię ( prócz za grę, to jeszcze za styl, manierę i styl ubierania się i za to, że wiele nas łączy). Na innym forum był test "Kim jesteś z ekipy U2 ? ), wiecie pytani i odpowiedzi, i wyszło....., że właśnim Nim.
Przyjaciele mówią mi też, że mamy podobny wygląd.
Napisano 12 lutego 2010 - 19:59
Larry Mullen Jr dostał rolę w swojej ulubionej kreskówce.
Perkusista grupy U2 użyczy głosu dwóm postaciom w najnowszej serii popularnego serialu "The Cleveland Show" gangsterowi oraz naśladowcy Elvisa Presleya.
- Nagraliśmy Larry'ego w kilku rolach i okazało się, że jest bardzo zabawny - mówi Mike Henry, który mówi głosem głównego bohatera Clevelanda.
źródło
Napisano 27 kwietnia 2010 - 13:39
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych