Petycja/Prośba
Posted 07 grudnia 2007 - 21:58
#2 Guest_Mac_*
Posted 07 grudnia 2007 - 22:19
On jest z natury spokojny, skromny i wątpie żeby miał jakąkolwiek potrzebe grać solo.
Wogole, moim zdaniem, nie musi on nic udowadniać. Jest najlepszym perkusistą na świecie, i albo to widzisz, albo już tego nie zobaczysz.
A Larry jakby (jakimś cudem) dostał taką petycje w swoje ręce, to czy nie pomyślałby że jego gra nam już nie wystarcza??
"Polacy nawet nie wiedzą czy do nich przyjedziemy, to jeszcze chcą żeby grał jakieś solowki"
Po prostu olej te negatywne opinie, zawsze znajdą się tacy kolesie. Sam najlepiej wiesz co Larry potrafi, jaki jest i to wystarczy.
Posted 08 grudnia 2007 - 12:27
Posted 08 grudnia 2007 - 16:09
co jest nie na poważnie?
Aha.
To ja proponuję napisać jeszcze kilka petycji. Żeby Bono snippetował Grechute, żeby grali Vertigo na banjo, żeby Edge zagrał Chopina jako intro NYD, żeby Adam zaśpiewał Red Hill Mining Town.. dobry pomysł? Przyłączcie się kto popiera, wpisujcie miasta!
Posted 08 grudnia 2007 - 16:14
KielceAha.
To ja proponuję napisać jeszcze kilka petycji. Żeby Bono snippetował Grechute, żeby grali Vertigo na banjo, żeby Edge zagrał Chopina jako intro NYD, żeby Adam zaśpiewał Red Hill Mining Town.. dobry pomysł? Przyłączcie się kto popiera, wpisujcie miasta!
Posted 08 grudnia 2007 - 16:28
Kielce
Śrem zwłaszcza dla Szopa
Swoją drogą czy Larry nie wydał kiedyś płyty z wersjami perkusyjnymi piosenek
Coś mi się kiedyś być może obiło w Tesco w koszu z płytami, wybrałem jednak Metallike na zakup
Sorry za offt
edit
Vertigo grali na banjo już
jest nawet mix, bodaj z Portugalii, bo podobna scena jak w klipie to Vertigo z Portugalii
The Edge w śmiesznych okularach wystęouje
Posted 09 grudnia 2007 - 00:22
Vertigo grali na banjo już
jest nawet mix, bodaj z Portugalii, bo podobna scena jak w klipie to Vertigo z Portugalii
The Edge w śmiesznych okularach wystęouje
Wiem, wiem. Chodzi mi o zagranie Vertigo na banjo przed 80oma tysiącami ludzi na wielkim stadionie.
Let's cut the crap, it's time to rock! i lecimy. Widzicie to?
A Larry nic solo nie wydał.
Posted 09 grudnia 2007 - 11:53
Posted 10 grudnia 2007 - 14:12
wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users