U2 Joshua Forum: Reedycje wszystkich albumów U2 - U2 Joshua Forum

Skocz do zawartości

Zapomniałem moje hasło

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

Rodia Ikona : (57 minut temu) ona jest taka fajna :*
zooshe Ikona : (Dzisiaj, 11:19) Uprzedzaj rodia zanim wrzucisz takie linki
Rodia Ikona : (Dzisiaj, 10:26) http://www.google.pl...w=1920&bih=1007
bob Ikona : (Dzisiaj, 07:24) Jaga zagrała bardzo dobrze..zabrakło szczęścia..
meHau Ikona : (Dzisiaj, 07:23) dobrze, ze wczoraj ogladalem zuzel, zamiast skopanej
meHau Ikona : (Dzisiaj, 07:22) polska pilka siegnela dna :)
lookass Ikona : (Dzisiaj, 07:13) ponoć Jagielonia się dobrze zaprezentowała
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:35) Wolę już Urugwaj oglądać niż naszych czereśniaków. :( :(
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) Cała trójka w eliminacjach daje ciała, że hej!
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) Ludu co wieś piłkarska!
MartinTexas Ikona : (Dzisiaj, 01:34) O kurde, przegapiłem mecze, ale jak widać nic straconego!
anton Ikona : (Wczoraj, 22:34) to dobrze :D
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:34) tak podejrzewam. Nic potwierdzonego póki co nie mamy :(
anton Ikona : (Wczoraj, 22:33) wszyscy razem? i to znaczy ze fani nie słyszą co się dzieje tam w hali?
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:29) Podobno siedzą w hali obok i ćwiczą :)
chrapcio7 Ikona : (Wczoraj, 22:29) Jest lightcheck, ale wygląda na to, że na stadionie cisza
anton Ikona : (Wczoraj, 22:17) czy ktos mi moze powiedziec czy teraz odbywa sie proba bez wymieniania zadnych tytułów kawałków itp? :P
owczarzMT Ikona : (Wczoraj, 21:59) Polska piłka została dzisiaj zgwałcona i to nie "przez uszy" :(
derka Ikona : (Wczoraj, 21:44) ja też czekam aż zagrają w Poznaniu, bo u mnie w mieście to nie liczę
MartinTexas Ikona : (Wczoraj, 21:36) Ja to bym chciał aby U23D powtórzyli bliżej mnie...
Rozszerz pole shoutboxa

• (43 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 41
  • 42
  • 43

Reedycje wszystkich albumów U2

#841 Użytkownik jest niedostępny   Zigy Stardust Ikona

• senior forumowy
  • Grupa: Members

Napisany 15 luty 2010 - 16:48

Zobacz postTUFKAK_U2, o 15-2-2010, 04:05 PM, napisał:

Musi być wypasiona i koniecznie z full koncertem z ZOOTV (chyba mają jeszcze jakiś koncertowy materiał video poza Sydney ?). Co do ostatnich posunięć zespołu to wolę się nie wypowiadać.

najchetniej bym widział koncert z Bazylei i jako bonus cały program zoo tv special, licze również na jakieś nieznane demówki i nie publikowane do tej pory utwory z tego okresu, przynajmniej dwa.

#842 Użytkownik jest niedostępny   One_U2 - fan Ikona

• Użytkownik

Napisany 13 marzec 2010 - 22:12

Zobacz postMartinTexas, o 23 November 2009 - 20:51 , napisał:

Jasne! ;) Nabijam się, bo hucznie nazywają to Best Of 1980-2000 oraz dodają Limited Edition. :P A ten temat jakoś mi najbardziej pasował na wspomnienie o tym...
A tu można już kupić:
Dodaj obrazek
http://www.fan.pl/sh...st_Of_1980-2000

już kupiłam dzisiaj za 59,99 dobra cena
mój nowy profil na nk z galerią zdjęć U2
http://nasza-klasa.p...rofile/33913243
NOWE ZDJĘCIA

#843 Użytkownik jest dostępny   jadzik Ikona

• Użytkownik

Napisany 15 marzec 2010 - 14:33

z okazji urodzin Merlin.pl są przeceny, z informacji na stronie wynika, że wydawnictwa U2 do 50 proc. taniej.

Albumy U2 do 50% taniej!

#844 Użytkownik jest niedostępny   owczarzMT Ikona

• Użytkownik

Napisany 07 maj 2010 - 19:58

Słuchajcie, czy poza Boy, October, War, UBRS, TUF, TJT które wyszły w formie 2 płytowych + książeczka wydawnictw takie same ruchy są tworzone w stosunku do AB, Zooropy itp ?

Nie wiem czy kupować zwykłe wydania ponad coś więcej niż TJT ? :-/

#845 Użytkownik jest niedostępny   TUFKAK_U2 Ikona

• BejsmenT

Napisany 07 maj 2010 - 20:31

Wstrzymaj się stary ;) Powoli będą wydawać wszystkie reedycje to dopiero wtedy kupisz sobie te płyty. Ale to jest tylko moje zdanie - zrobisz jak zechcesz...

#846 Użytkownik jest niedostępny   hannah Ikona

• blue sadness

Napisany 08 maj 2010 - 17:24

Zobacz postowczarzMT, o 07 May 2010 - 20:58 , napisał:

Słuchajcie, czy poza Boy, October, War, UBRS, TUF, TJT które wyszły w formie 2 płytowych + książeczka wydawnictw takie same ruchy są tworzone w stosunku do AB, Zooropy itp ?

Nie wiem czy kupować zwykłe wydania ponad coś więcej niż TJT ? :-/

Ja radzę odwrotnie niz przedmówca, można kupić teraz i stare wydania, zwłaszcza jeśli natknąłeś się na dobrą ofertę. Pewien czas temu ja też, wiedząc o planowanych reedycjach, kupiłam pół dyskografii dla siebie i przyjaciół i jestem zadowolona. Na reedycję bowiem trzeba poczekać, a kiedy przyjdzie, to nie będą wszystkie na raz. Najbliższa chyba będzie z Achtunga (?) Kiedy to nastąpi, swoje CD zawsze możesz sprzedać na aukcji i stratny nie będziesz
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#847 Użytkownik jest niedostępny   owczarzMT Ikona

• Użytkownik

Napisany 08 maj 2010 - 20:28

Zobacz posthannah, o 08 May 2010 - 18:24 , napisał:

Ja radzę odwrotnie niz przedmówca, można kupić teraz i stare wydania, zwłaszcza jeśli natknąłeś się na dobrą ofertę. Pewien czas temu ja też, wiedząc o planowanych reedycjach, kupiłam pół dyskografii dla siebie i przyjaciół i jestem zadowolona. Na reedycję bowiem trzeba poczekać, a kiedy przyjdzie, to nie będą wszystkie na raz. Najbliższa chyba będzie z Achtunga (?) Kiedy to nastąpi, swoje CD zawsze możesz sprzedać na aukcji i stratny nie będziesz

Wszystko się zgadza ale wówczas te 1 płytówki AB,ZOO itp. będą pewnie bardzo mało warte, już teraz idą za śmieszne pieniądze :-) Ot taką ZOO w stanie blisko idealnym za 13 złotych namierzyłem :blink: a dla odmiany remastery 2 cd stoją w sklepach po 120-140 hehe mi akurat udało się kupić Boy,October,UBRS,TJT po mniej niż 60 zeta za sztukę w stanie idealnym ale to był bardziej fart niż faktyczne zamierzenie :-)

#848 Użytkownik jest niedostępny   Atomic_Mario Ikona

• Użytkownik
  • Grupa: Members2

Napisany 17 czerwiec 2010 - 22:29

U2Valecia.com donosi, że premiera reedycji Achtung Baby została przesunięta na 2011r. Ta data od samego początku i tak wydawała się jedyną słuszą :) Mimo tego od razu pojawiły się spekulacje, że ma to związek z planami zespołu wydania kolejnego albumu jeszcze w tym roku :P
Sygnatura zaktualizowana - :) :) :) - dla Anji.S

#849 Użytkownik jest niedostępny   Zigy Stardust Ikona

• senior forumowy

Napisany 17 czerwiec 2010 - 23:03

nie sądziłem że kiedykolwiek będe sie cieszył z przesunięcia premiery jakiegokolwiek wydawnictwa zespołu....a jednak! :D

• (43 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 41
  • 42
  • 43

Szybka odpowiedź

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych