Survivor 9 - War
Posted 04 grudnia 2007 - 23:25
Sunday Bloody Sunday 10
New Year's Day 19
3 40
4 Drowning Man
5 Seconds
6 Surrender
7 Like A Song
8 Two Hearts Beat As One
9 The Refugee
10 Red Light
No i jak, nastroje bojowe? Zaczynamy The Joshua Tree
Your signature is more powerful than you think
Posted 04 grudnia 2007 - 23:29
Noviu spójrz jak oni sponiewierali fantastyczne War, wyobraź sobie co to będzie na TJT! Pierwsza trójka oczywiście Streets, I Still i WOWY, a Red Hill Mining Town i In God's Country na drugim i trzecim od końca
Żartuję
TJT !!!!
PS.
Oczywiście, formalnie, kolejność zakończonego właśnie survivora to jedna wielka kaszanka!
Posted 05 grudnia 2007 - 02:08
Pierwsza trójka oczywiście Streets, I Still i WOWY, a Red Hill Mining Town i In God's Country na drugim i trzecim od końca
Typuję jakąś niespodziankę. One Tree Hill lub Running To Stand Still będzie na pudle. A może nawet na pierwszym miejscu.
Posted 05 grudnia 2007 - 07:00
A może najpierw Rattlie ??
Oczywiście jeśli robimy z niego.
#345 Guest_Mac_*
Posted 05 grudnia 2007 - 07:36
Albumy live zrobmy poźniej.
Posted 05 grudnia 2007 - 11:45
Posted 05 grudnia 2007 - 13:11
Moje propozycje na dalsze losy survivora:
1. Teraz oczywiście Joshua;
2. Później Rattle And Hum z ograniczeniem do studyjnych utworów;
3. Później survior z utworów studyjnych nie pochodzących z regularnych albumów. W tym survivorze brałyby udział utwory które zostały oficjalnie wydane, lecz nie na albumach studyjnych U2 - myślę tu b-side'ach, utworach premierowych na "the bestach" oraz kawałki U2 z Million Dollar Hotel. Oczywiście jest tego tak dużo, że trzeba by było przeprowadzić jakąś eliminację np. każdy zgłasza po 10 utworów i później 10 z największą liczbą głosów bierze udział w survivorze;
4. Później "The best od survivors" - udział biorą zwyciężcy poszczególnych survivorów. W konsekwencji na końcu zostanie 1 kawałek który zgodnie uznamy za najlepszy we wszechświecie. I temu ma służyć pkt 3 niniejszego wywodu. Wśród utworów pozaalbumowych jest sporo takich które moim zdaniem mogą powalczyć o wysokie miejsce w takim survivorze. Jednocześnie nie ma sensu przeprowadzać survivorów z The best of 1980-1990, 1990-2000, 18 Singles czy MDH.
Posted 05 grudnia 2007 - 19:50
Świetnie, że wygrało Sunday - ten kawałek zasługuje na to
Moje propozycje na dalsze losy survivora:
1. Teraz oczywiście Joshua;
2. Później Rattle And Hum z ograniczeniem do studyjnych utworów;
3. Później survior z utworów studyjnych nie pochodzących z regularnych albumów. W tym survivorze brałyby udział utwory które zostały oficjalnie wydane, lecz nie na albumach studyjnych U2 - myślę tu b-side'ach, utworach premierowych na "the bestach" oraz kawałki U2 z Million Dollar Hotel. Oczywiście jest tego tak dużo, że trzeba by było przeprowadzić jakąś eliminację np. każdy zgłasza po 10 utworów i później 10 z największą liczbą głosów bierze udział w survivorze;
4. Później "The best od survivors" - udział biorą zwyciężcy poszczególnych survivorów. W konsekwencji na końcu zostanie 1 kawałek który zgodnie uznamy za najlepszy we wszechświecie. I temu ma służyć pkt 3 niniejszego wywodu. Wśród utworów pozaalbumowych jest sporo takich które moim zdaniem mogą powalczyć o wysokie miejsce w takim survivorze. Jednocześnie nie ma sensu przeprowadzać survivorów z The best of 1980-1990, 1990-2000, 18 Singles czy MDH.
Dziękuję Atomic za Twoją propozycję, taki mniej więcej był plan Kiedyś się jednak pytałam, czy bierzemy R&H i UABRS tak jak są czy nie.. Zdania są podzielone, więc chyba zrobimy głosowanie. A co do podziału b-side'ów głosowania nie chciałabym robić, bo to pewnego rodzaju manipulacja zestawów.. Chyba podzielę to jakoś rocznikowo.
Ok, póki co delektujcie się Joshuą
Your signature is more powerful than you think
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users