Survivor 9 - War
Napisano 04 grudnia 2007 - 23:25
Sunday Bloody Sunday 10
New Year's Day 19
3 40
4 Drowning Man
5 Seconds
6 Surrender
7 Like A Song
8 Two Hearts Beat As One
9 The Refugee
10 Red Light
No i jak, nastroje bojowe? Zaczynamy The Joshua Tree
Your signature is more powerful than you think
Napisano 04 grudnia 2007 - 23:29
Noviu spójrz jak oni sponiewierali fantastyczne War, wyobraź sobie co to będzie na TJT! Pierwsza trójka oczywiście Streets, I Still i WOWY, a Red Hill Mining Town i In God's Country na drugim i trzecim od końca
Żartuję
TJT !!!!
PS.
Oczywiście, formalnie, kolejność zakończonego właśnie survivora to jedna wielka kaszanka!
Napisano 05 grudnia 2007 - 02:08
Pierwsza trójka oczywiście Streets, I Still i WOWY, a Red Hill Mining Town i In God's Country na drugim i trzecim od końca
Typuję jakąś niespodziankę. One Tree Hill lub Running To Stand Still będzie na pudle. A może nawet na pierwszym miejscu.
Napisano 05 grudnia 2007 - 07:00
A może najpierw Rattlie ??
Oczywiście jeśli robimy z niego.
#345 Guest_Mac_*
Napisano 05 grudnia 2007 - 07:36
Albumy live zrobmy poźniej.
Napisano 05 grudnia 2007 - 11:45
Napisano 05 grudnia 2007 - 13:11
Moje propozycje na dalsze losy survivora:
1. Teraz oczywiście Joshua;
2. Później Rattle And Hum z ograniczeniem do studyjnych utworów;
3. Później survior z utworów studyjnych nie pochodzących z regularnych albumów. W tym survivorze brałyby udział utwory które zostały oficjalnie wydane, lecz nie na albumach studyjnych U2 - myślę tu b-side'ach, utworach premierowych na "the bestach" oraz kawałki U2 z Million Dollar Hotel. Oczywiście jest tego tak dużo, że trzeba by było przeprowadzić jakąś eliminację np. każdy zgłasza po 10 utworów i później 10 z największą liczbą głosów bierze udział w survivorze;
4. Później "The best od survivors" - udział biorą zwyciężcy poszczególnych survivorów. W konsekwencji na końcu zostanie 1 kawałek który zgodnie uznamy za najlepszy we wszechświecie. I temu ma służyć pkt 3 niniejszego wywodu. Wśród utworów pozaalbumowych jest sporo takich które moim zdaniem mogą powalczyć o wysokie miejsce w takim survivorze. Jednocześnie nie ma sensu przeprowadzać survivorów z The best of 1980-1990, 1990-2000, 18 Singles czy MDH.
Napisano 05 grudnia 2007 - 19:50
Świetnie, że wygrało Sunday - ten kawałek zasługuje na to
Moje propozycje na dalsze losy survivora:
1. Teraz oczywiście Joshua;
2. Później Rattle And Hum z ograniczeniem do studyjnych utworów;
3. Później survior z utworów studyjnych nie pochodzących z regularnych albumów. W tym survivorze brałyby udział utwory które zostały oficjalnie wydane, lecz nie na albumach studyjnych U2 - myślę tu b-side'ach, utworach premierowych na "the bestach" oraz kawałki U2 z Million Dollar Hotel. Oczywiście jest tego tak dużo, że trzeba by było przeprowadzić jakąś eliminację np. każdy zgłasza po 10 utworów i później 10 z największą liczbą głosów bierze udział w survivorze;
4. Później "The best od survivors" - udział biorą zwyciężcy poszczególnych survivorów. W konsekwencji na końcu zostanie 1 kawałek który zgodnie uznamy za najlepszy we wszechświecie. I temu ma służyć pkt 3 niniejszego wywodu. Wśród utworów pozaalbumowych jest sporo takich które moim zdaniem mogą powalczyć o wysokie miejsce w takim survivorze. Jednocześnie nie ma sensu przeprowadzać survivorów z The best of 1980-1990, 1990-2000, 18 Singles czy MDH.
Dziękuję Atomic za Twoją propozycję, taki mniej więcej był plan Kiedyś się jednak pytałam, czy bierzemy R&H i UABRS tak jak są czy nie.. Zdania są podzielone, więc chyba zrobimy głosowanie. A co do podziału b-side'ów głosowania nie chciałabym robić, bo to pewnego rodzaju manipulacja zestawów.. Chyba podzielę to jakoś rocznikowo.
Ok, póki co delektujcie się Joshuą
Your signature is more powerful than you think
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych