Jump to content

Photo

U2 w książkach

633 replies to this topic

#321 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 posts

Posted 07 lipca 2009 - 07:13

a ja jestem z innej epoki i przeżywam dopiero zakup Propagandy :)
a co, mam, wreszcie mam swoją i sobie krok po kroczku mogę konsumować ;)

uwielbiam wrac do niej ...
i nawet tak sobie wertoac ...
jednak format zbyt nie zacheca do czytania gdzies w podrozy czy wieczorem przed snem ...
jednak to zacne wydawnictwo ....
chyba najlepsze z tych ktore ukazaly sie w j. polskim ....

pozdrawiam

koszulki dla fanów::

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#322 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 07 lipca 2009 - 10:50

Ja mam cały czas na merlinie

Zamówienie w trakcie realizacji.

Przewidywany termin wysyłki zamówienia: do 2009-07-07

Pamiętam jak NLOTH przełożyli to info się pojawiło o przełożeniu więc sądze, że empiki po prostu dają ... ciała

#323 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 07 lipca 2009 - 14:23

wczoraj kuriar mnie nie zastał w domu i zamiast przyjechać póżniej pojechał z przesyłką do sklepu. :rolleyes:
co za crazy.
Dołączona grafika

#324 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 posts

Posted 07 lipca 2009 - 14:32

ja juz swoja wlasnie dostalem !!
oj bedzie co czytac przez wakacje ! ....
bo objetosc zdumiewa ....

wczoraj mila rozmowa z panem z wydawnictwa a dzis kurier przywiozl mi paczke .....
i to na dodatek po rynkowej cenie bez zadnego doliczania za przesylke !!

"In Rock" jest FANTASTYCZNY !!!

zaraz zabieram sie za czytanie !! .....

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#325 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 07 lipca 2009 - 14:36

moja ma być w takim razie dzisiaj :lol:
Dołączona grafika

#326 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 posts

Posted 08 lipca 2009 - 07:03

juz czytam i oczy szeroko otwieram !!!!

swietnie napisane ..... szczerze i otwarcie - takie przynajmniej mam odczucia .....

chlopaki cudnie ubieraja w slowa swoje emocje ...

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#327 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 08 lipca 2009 - 07:54

Zamówienie nr X - złożone 28.06.09. Zamówienie nie może być w pełni zrealizowane. Czekamy na decyzję.

Heh a jednak na merlinie również lipa. Coś jest na rzeczy.

#328 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 posts

Posted 08 lipca 2009 - 14:01

Heh a jednak na merlinie również lipa. Coś jest na rzeczy.

proponuje zadzwonic do "In Rock" i tam zamowic ....
oni nie robia zadnych problemow ......

a swoja droga cikawe o co chodzi ???
czyby ktos chcail przelozyc na sile premiere na chwile prze dkoncertem zeby potem ustawic stoiska przed koncertem i kasowac gruba kase ?????

podobnie bylo przed koncertem Genesis ... kiedy to przelozono premiere ksiazki a potem na stoiskach przed stadionem byla sporo drozsza niz w ksiegarniach ....

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#329 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 posts

Posted 08 lipca 2009 - 14:06

ja wczoraj kupiłam w księgarni bez problemu;) tylko jeszcze nie dla siebie, a na czyjeś urodziny. ładnie się prezentuje, mimo że w miękkiej oprawie. przynajmniej zdjęcia na śliskim papierze są, no i format bardziej turystyczny niż ten Propagandowy ;]

#330 Haftung Bejbe:P

Haftung Bejbe:P

Użytkownik

• Members
  • 431 posts

Posted 08 lipca 2009 - 15:46

Został mi juz tylko ostani rozdział U2 o U2 ;)

Ponad 500 stron pochłonięte...

Bono jak to Bono niczym mnie nie zaskoczył, ale reszta chłopaków już tak i to pozytywnie :D

A Adam i wspomnienia z młodości jego-bezcenne B) B) B)
we can be heroes...just for one day

#331 Loony

Loony

dziecko

• Members
  • 867 posts

Posted 08 lipca 2009 - 16:06

Marudom empików i merlinów się zachciało, a na allegro normalnie można dostać, bez problemów... ;) i po cenie ładnej... No ale w sumie pewnie nie każdy konto ma :)

#332 methiu

methiu

0118 999 881 999 119 7253

• Members
  • 1 035 posts

Posted 08 lipca 2009 - 16:30

Propagandy nie idzie znaleźć w sklepach internetowych. Ma ktoś jakiś namiar? (wykluczając allegro)
"Smell the flowers while you can" - David Wojnarowicz

#333 komandos

komandos

Kawał cholery!

• Members
  • 737 posts

Posted 08 lipca 2009 - 16:34

Propagandy nie idzie znaleźć w sklepach internetowych. Ma ktoś jakiś namiar? (wykluczając allegro)

Miękka okładka,

twarda okładka.
"U2's music lifts you up. It's big enough to do that. And in this turbulent year - where Hate has hit the headlines and Hope is in the small print - we've really needed it. Needed it all over the world."

Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.

#334 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 08 lipca 2009 - 20:02

Ja już mam. :lol: Myslałam ze będzie jeszcze więcej fotosów ale trudno jest tyle ile jest.
Od książki oczu nie mogę oderwać. Najlepiej się ją czyta w łóżku przed spaniem :rolleyes: CUDNO i nic więcj
Dołączona grafika

#335 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 posts

Posted 10 lipca 2009 - 18:12

Dołączam do grona szczęśliwych posiadaczy U2 by U2, od dziś mam przesyłkę. Rzeczywiście czyta się jednym tchem, dobrze że jutro weekend, poswięcę się lekturze. Pewnie większość z was już ma swój egzemplarz zamówiony jeszcze przed empikowym zonkiem, ale dla pozostałych mała rada. Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się nad alternatywą typu wersja angielska czy polska obawiając się trudności językowych, to obalam ten mit. Wystarczy wiedza z dobrego podręcznika z ogólniaka + słownik jako podpórka pod lampkę nocną ;) Książka w oryginale napisana jest przystępnie, poziomem zbliżona do B2/C1 English. Wypowiedzi członków grupy zostały zredagowane i nawet kwestie Bono da się zrozumieć. Oto próbka tekstu z pierwszej z brzegu strony:

And when someone says "Hail, man of peace", I can hear Larry laughing under his breath: "You're lucky he didn't nut you". The band are very bemused by my attraction to non-violence, beacuse they know you couldn't get further from the songs than the singer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#336 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 14 lipca 2009 - 13:18

Dzisiaj odbieram swój egzemplarz! Podzielę się wrażeniami jak tylko przeczytam. Zamówiłem z merlina i przełożyli raz premiere na dziś właśnie. A z Empikiem jest o tyle dziwna opcja, że podobno mają problemy finansowe i składają zamówienia a potem zwracają towar, nie zamawiają nowości itp. Pytałem z ciekawości kiedy będzie i skąd wynika to opóźnienie. Nie otrzymałem żadnych wyjaśnień.

#337 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 14 lipca 2009 - 14:06

Dzisiaj odbieram swój egzemplarz! Podzielę się wrażeniami jak tylko przeczytam. Zamówiłem z merlina i przełożyli raz premiere na dziś właśnie. A z Empikiem jest o tyle dziwna opcja, że podobno mają problemy finansowe i składają zamówienia a potem zwracają towar, nie zamawiają nowości itp. Pytałem z ciekawości kiedy będzie i skąd wynika to opóźnienie. Nie otrzymałem żadnych wyjaśnień.

Co ty gadasz?! W empikach jest tego zatrzęsienie. Wczoraj kupiłem swój egzemplarz za 39,90.

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#338 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 14 lipca 2009 - 14:18

Hmm ... Podobno też przekładali premiere... ale byłem wczoraj w Wawie na Nowym Świecie i koleś powiedział, że nie maja! Może dlatego, że miał na plakietce ucze się ... co nie zmienia faktu, że empik ma problemy ...

#339 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 14 lipca 2009 - 14:24

To jedź sobie do empiku na pl. Wilsona. Ja tam kupiłem, a jest to dość mały empik jak na Warszawę.

BTW: Masz evatar taki sam jak ja niedługo będę miał naklejkę na ścianie. :lol: Tylko, ze moja będzie miała wielkość metr na metr :P

.

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#340 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 posts

Posted 14 lipca 2009 - 15:07

Spoko i tak dzisiaj odbieram w merlinie, także empik jest mi już niepotrzebny.

A co do avatara to nietrudno zgadnąć, że też mi się podoba :) Kiedyś zdaje się widziałem zdjęcie, z któego jest przerobiony.

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users